wel of geen vaatwasser?

Terugkeren naar de lijst

Twijfel erover om een vaatwas te kopen, we zijn maar met z'n tweetjes en zelden een tafel vol. De afwas kost me maar een kwartier per dag.

Je zal het einde van je geluk niet weten eens je deze hebt.MAAR je bezit ook best een waterverzachter op je leidingen zodat je minder producten zal kunnen gebruiken én je kan je glazen er piekfijn en proper uithalen,als je je vaatwasser tenminste dicht laat tot een uurtje na het eind van het programma.
Bij ons is het toestel eens kapot gegaan en drie dagen later stond er al een nieuw.
O ja ,je gebruikt minder water met een afwasmachine dan bij een handafwas !En stroomverbruik ?Dat is niet veel meer dan het verbruik voor je warm water voor je handafwas.
Wij steken alles in de machine ,tot potten en pannen toe.
Ben je slechts met twee.Afwas van de gehele dag bij elkaar zetten in de machine is een oplossing.En je kan afwassen met de spaarfunctieknop bij weinig afwas.
Een besteklade is geen goede optie,Tijdrovend ,neemt ruimte in die je beter voor iets anders kan benutten en is niet gemakkelijk voor grotere lepels ,messen enzovoort.een bestekmandje daarentegen geeft beter resultaat.

Wij zijn ook met ons 2 en kunnen de vaatwasser niet missen, na het eten alles in de machine en je kan relaxen, de vaat word voor jou gedaan desnoods op nachttarief zoals bij ons.een ware luxe die zichzel terug beaald.

Nog even erbij vertellen dat een rookmelder geen onnodige luxe is ,ook niet aan je wasmachine of koelkasten en diepvriesruimte.Als vrijwilliger brandweerman heb ik het nut hiervan al meermaals gezien ,en de bewoners die er wel een hadden werden tijdig wakker.Opgelet ,niet alleen als je op nachttarief werkt is het nuttig ook overdag. Met elektrische toestellen weet je nooit ,zonder onderscheid zowel topmerken of "budget" merken kunnen falen.
In elke provincie kan je via de brandweer een pba er vragen dat is een provinciaal brandpreventie adviseur die je huis eens doorlicht en de ideale plaatsen voor rookmelders aanwijst.Ook onveilige situaties zal hij melden aan u.Het advies wil niet zeggen dat het in je woning niet kan branden maar veiliger werken helpt wel.
Een rookmelder heb je al voor een paar euro (gemiddeld 10 a 12 ) en een batterij 9v zit er meestal bij ,die gaat twee jaar mee en het verklikkerlicht geeft aan als ze ver leeg is.Ideaal geschenk voor iemand ,als je niet weet wat te kopen,en heb je er al een of meerdere ,eentje meer kan geen kwaad.

Een rookmelder is aanwezig bij ons, elfs gratis geplaatst door de stad Oostende. waarvoor mijn dank, je weet inderdaad maar nooit.T scheel wel een stuk in de portemoné als je met nachttarief kan wassen en vaatwassen.Nog een reden om er 1tje aan te schaffen.

Altijd een proper aanrecht. Ik ben alleen en vind het een genot. Je zet de machine pas op als ze vol is.

Zelf zou ik dat niet meer kunnen missen!!!

voor mij geen vaatwasser.
ben toch maar alleen en het kost toch maar in het water en elecktriciteits gebruik.

als je je machine steeds goed opvult en op nachttarief opzet zie ik alleen maar positieve kanten!!!!!! roll

@ andromeda een afwasmachine verbruikt minder water dan dezelfde afwas met de hand.

Andere discussies :

Lift

Nette stoep .....