seksualiteit na 50

Terugkeren naar de lijst

hoe ga je om als je uw echttgenoot niet wilt ontgogelen met de mindere sex

het is niet altijd simpel maar we proberen er het beste van te maken , daarbij komt er nog bij dat mijn man nu in brug pensioen is wat ook alweer een aanpassing vraagt

goedemorgen ,
ik denk, dat je eens kan flirten , omzo uw intresse op te wekken ,op die manier ga je meer fantaseren en ,je mag niet vergeten ,dat men al lange tijd (vermoedelijk) dezelfde partner heeft ,en is het ook niet meer dan logisch, dat ,de intresse weg zakt , zo een beetje een degou krijgt
, Opletten met flirten ,want dit kan ver gaan ,maar dat heb je zelf in de hand
het kan natuurlijk andere oorzaken hebben ,
ik vind dit ook moeilijk ,heb daar ook problemen mee ,in wat jij aanhaalt ,geen details , maar ik vermoed wat je voelt
groetjes

Ik vermoed dat jullie al een zekere ouderdom hebben, het zal zichzelf wel op een of andere manier oplossen, doe jezelf toch niet veel geweld aan wanneer je het echt niet wil, dan heeft je partner er tenslotte ook niet veel aan, door te faken kom je er niet uit en dat hou je toch niet uit, tracht erover te praten misschie kom je tot een overeenkomst die voor iedereen haalbaar is.
Hou de moed erin en succes.

hier tineke5
hoe ga je als 58 jarige om met liefdesverdriet, als alles er zo doelloos uitziet alleen vallen en weten dat in zal moeten blijven werken tot mijn 65 ste?

@tineken,

Het is misschien nu geen aangenaam gevoel en vooruitzicht dat je tot 65 zal moeten werken,maar bekijk het eens langs de andere kant,je zal iets om handen hebben en je zal je zinnen kunnen verzetten.Het "verplicht" werken zal een deel van je tijd innemen die je anders aan denken en zelfbeklag zou besteden.

ik ben nu 70 en het gaat nog altijd heel goed heb wel een andere vrouw men vorige was gestorven van kanker na 44 jaar getrouwt te zijn geweest en ik mag niet klagen 3 keer per week soms meer dus de seks is nog goed voor mene ouderdom ik voel me nog altijd goed hoop dat het zo blijft

Hoe ga je er mee om? Gewoon zoals altijd zeker, alhoewel je met ouder worden meer kan van genieten, hangt van jezelf en je partner af natuurlijk, ik kan in ieder geval genieten van elk seksueel moment.

hallo , dus het zal wel beter worden , maar zal me meer moeten open stellen
en meer genieten van kleine dingen

Een knuffel, een streling, een lief woord en denk eraan dat het oog ook wat wil. Maar bedenk ook dat niet alles van één kant moet komen.

Andere discussies :