Gewicht verliezen en de kunst om het verlies te behouden.

Terugkeren naar de lijst

Hallo iedereen
Heb na de vakantie moeten vaststellen dat er weer wat kilootjes bijgekomen zijn waar ik nu dubbel hard voor zal moeten werken om die weer te verliezen. Graag lekker eten en vooral het bijhorende glaasje zijn natuurlijk de boosdoeners, ben me bewust van het feit dat elk pondje door het mondje gaat. Maar vraag me zo vaak af waarom we voor deze "zonde" steeds zo zwaar gestraft worden. Kledij die niet meer goed of helemaal niet meer past. Spiegels die vermeden worden enz. Heeft er nu echt niemand een wondermethode die me laat genieten van het lekkere zonder het nadien te berouwen, heb nog altijd de perfecte weg niet gevonden.

weent Hallo meisje,


Ik zit met hetzelfde probleem want de kledij barst me van het lichaam,ik voel me helemaal niet meer goed in mijn vel en bedenk wel dat wondermiddeltjes helaas niet bestaan ! In al die nepprodukten en pilletjes geloof ik niet want dit iseen grote geldklopperij (ikzelf heb het al meermaals geprobeert) Nu ben ik gestart met PROTIPLUS van Modifast om kilo's te verliezen tot ik op gewicht ben,je moet maar is kijken op www.modifast.be of .nl ik moet wel zeggen dat ik geen honger heb met deze methode van 3-2-2 het is erg eiwitrijk waardoor ik geen honger heb denk ik en ook kan je via het contactformulier de dieetist daar contacteren (gratis) ik ga dit proberen vol te houden knipoog laat maar horen als je ermee moest beginnen of het je goed gaat oke? Maar nog even zeggen dat ik na zaterdag 1oktober niet meer bereikbaar ben tot 15 oktober.

Lieve en vriendelijke groetjes;
snoeppeke glimlach

graagzou ik willen weten of dat produkt van modifast werkt want ik heb juist hetzelfde probleem[

Ik denk dat de enige manier toch juiste voeding is hoor. Geloof niet zo in afslankers die moeten genomen worden onder de vorm van pillen. Het is gewoon kunnen doseren in alles wat je eet en drinkt en dat is vaak het probleem, eet graag en drink ook graag glaasje en dan de juiste balans vinden. Niet evident !!!

Hallo,

Ik ben Inge Theys; 35 jaar jong en ik ben op een jaar tijd 17 Kg afgevallen.
In de eerste plaats gestopt met cola drinken waardoor ik 5 kg dadelijk kwijt was,
maar dan bleef mijn gewicht terug hangen en kreeg ik er niets meer af.
Dankzij een vriend van mijn man ben ik terechtgekomen bij HERBALIFE.
Dit heeft mijn leven helemaal veranderd!!
Dankzij deze voeding ben ik de overige 12 kg verloren en kan ik nu mijn gewicht
goed onder controle houden. Indien iemand intresse heeft om deze voeding eens te proberen
kan u mij bereiken via mail. inge_theys@hotmail.com

Dag iedereen,
Ben nieuw hier en kom even piepen.
Over gewicht verliezen daar is veel om te doen. Vorig jaar liep het bij mij ook de spuigaten uit. Ik had een hele dikke buik, leek wel zwanger!! Ben begonnen met de chake s van herbalife, eerst geloofde ik er niet in. En zie nu 8 kg minder en 2 kledingmaten minder. Supper gewoon nu kan ik terug in een gewone winkel kleren kopen waar het vroeger in een grote maten winkel was.Het geeft een supper goed gevoel buik weg en nog heel wat andere centimeters.Mensen die het willen proberen, wat mij betreft het is een aanrader! Elke morgen mijn chake en dat is het...
Vriendelijke groetjes Mirco

hallo dat gewicht hé dat speelt ons allemaal parten het is gewoon wilskracht om het vol tehoudenmaar dat is het wat bij mij zoal eens weg valt heeft iemand daar een remedie tegen om er toch voor te gaan knipoog

Piep allemaal,
Ik gbruik elke moren een chake van herbalyfe en ben zo vorig jaar 10kg kwijtgeraakt, mn streefdoel is dit jaa nog zeker 5 kg eraf. En ben zeker dat het zal lukken.

Ik heb ook al zo lang ik mij kan herinneren last van mijn gewicht. Alle diëten, poedertjes en operaties geprobeerd. En vorig jaar gestart met gezond te eten. En dat ging goed tot ik in augustus in een zware emotionele periode terecht kwam. Gevolg: + 12kg tot in maart. Toen gestart met 2 weken zonder geraffineerde suiker en gezonde voeding, alles zelfgebreid en ben ondertussen 6kg afgevallen. Ik probeer ook wel dagelijks aan mijn 10000 stappen te komen en het gaat mij goed. Maar ik heb er mij bij neergelegd dat het een levenslange strijd is.

Ja nderdaad, gewicht verliezen is een strijd . Maar je mag niet opgeven, zelf heb ik ook een zware emotionele periode meegemaakt. Ben er sterker uit gekomen. En waar ik nu mee bezig ben met mijn produkt voel ik wal dat het goed is. Elk doet het op zijn manier, ik wens je veel sterkte toe in je srtijd met je kilo s, verlies de moed niet. alles komt uit ijndeljk goed.

Andere discussies :