Gewicht verliezen en de kunst om het verlies te behouden.

Terugkeren naar de lijst

Na jaren van overgewicht ,en een BMI van 35 wil ik nu starten met vermageren !
Na overleg met een dietiste zou ik vooral moeten minderen met koolhydraten ( brood,pasta,rijst,aardappelen )Het zou ook heel goed zijn een in de ochtend een half glas water met een half uitgeperste citroen te drinken .
verder ga ik de tussendoortjes wat laten vallen !

Met de hoop dat het me lukt en met de steun van het forum hier ,hou ik jullie op de hoogte !

Mijn startgewicht is 115 kg ( groote 1.82 )

Ik doe alvast met je mee.
Het wordt voor mij alvast een voedingsaanpassing want door mijn te lange werkdagen eet ik eigenlijk teveel koolhydraten: brood, een pastasalade e.d. Ik kom misschien aan 4 warme maaltijden per week.
Gezond is mijn eetschema niet en daar wil ik vooral iets aan doen.
En uiteraard streef ik wat gewichtsverlies na.
Gtz.

ik weeg nu 85 kg, met mijn 1.64 lengte is het veel teveel, ik moet echt het roer omgooien en er werk van maken. ik hoop dat het mij lukt glimlach

gewicht vandaag 113,5 kg !
Hopelijk blijven we deze weg volgen ?

thanks voor de steun

luckyjulio

Hallo Mirco,

Die shake neem je die enkel s'morgens en wat eet je voor de rest van de dag ???

Alvast bedankt voorje antwoord en beste groetjes

het is niet simpel maar de moed niet opgeven en doorgaan en loopt het al eens mis gewoon de draad weer opnemen en herbeginnen

Inderdaad, dat is de kunst om af te vallen of om op gewicht te blijven, na een mindere dag de draad weer opnemen en verdergaan i.p.v. de moed te laten zakken en op te geven!

Dag,

Al enige tijd neem ik de producten van Herbalife, en ik voel me er goed bij. Ik neem deze producten al van begin dit jaar en ben eral 15 kg mee kwijt, ook in centimeters. Ik mag wel zeggen dat ik van 115 kg kom.

Herbalife is een totaal andere manier van gezond leven en voeding. Ik neem dagelijks één shake 's morgens, en gedurende de rest van de dag mag ik normaal eten, en zelfs een gezond tussendoortje mag er ook bij

Ik ben 1.78 m en mijn gewicht was 86kg , ben nu 80kg na 6 weken ! Ben wel bij een voedingsdeskundige geweest ,mag s'morgens 4 boterhammen eten,om 10 uur fruit ,om 12 uur middagmaal met aardappelen en 200 gr vlees of vis,16 uur tussendoor en s'avonds weer boterhammen ! Wel maar 1x per week frieten of pasta en geen gebak !
Werkt goed tot nu toe ,enkel wijn en af en toe een Leffe mis ik wel .
Als ik tussendoor honger heb ik eet ik groentensoep , dit mag je eten zoveel als je wilt !
Dacht ook altijd dat ik niet meer aan 78kg zou geraken .

Bij komen is een makkie maar kilo's kwijt raken is een ramp

Andere discussies :