Even kennismaken

Terugkeren naar de lijst

Beste Mirco e.a. Ik ben zeker geen betweter - vind dat we op een eigenaardige-Wereld met geweld leven.Ook al heb ik (voor mijn leeftijd) nog een modern karakter en breeddenkend;moet ik bekennen dat "de gewoonten-beleeftheid-Vriendelijkheid tussen de mensen,zo goed als zoek is.Als ge nu een echte "Vriend(in)" hebt,zou ik zeggen:houden zo.Wat ik als Man ondervind,is het spijtige gedrag van "de Venten" ook "mussenschik" genoemd;die geen Vrouw kunnen zien,of ze zien al in hun verbeelding dat ze er "het bed" mee kunnen induiken.Ze beginnen materet zg: Vriendschap,en wat later beginnen ze al met een voorstel.Waarom kan een man gewoon met een vrouw geen Vrienden blijven?Ik zal je later wel mailen.Nu ga ik een boterhammetje eten.Mvg:JP 8352.

Hallo JP,
Wat je daar zegt is volledig waar, k heb het zelf al aan de lijve ondervonden. Daarom is mijn vertrouwen in de mensen heel erg geschonden,vooral als het om mannen gaat. Weinigen hebben respekt voor de vrouw maar de vrouw moet wel respekt tonen voor hen.en fijn avond nog.

Ik moet er even uit.Ben draaierig (kronkeltje in mijn oor) straks hoop ik terug te zijn.Prettige dag aan je allen:JP8352.

Hallo allemaal,ik ben 57jaar, alleenstaande met 3 kinderen en bijna 5 kleinkinderen. Vorig jaar na polsbreuk op straat gezet door baas ( 18jaar dienst en dag en nacht gewerkt). Zoek nog altijd werk want word gek van het thuis zitten. We moeten blijven werken maar niemand neemt ons aan! Begrijpen wie begrijpen kan. Wie uit het Antwerpse heeft zin om iets samen te doen, heb geen vervoer, wel fiets, maar neem zonder probleem openbaar vervoer!
Ikke

Hoi allemaal glimlach

Ben pas lid geworden zal dus de eerste dagen wel een beetje grasduinen op deze site . Ik heb een brede interesse ben een goedlachse kerel (60 jaartjes) maar sta met beide voeten op de grond .Nieuwe vriendschappen zijn altijd welkom en met meer weet men meer dan alleen glimlach

Hallo , ik ben nieuw op deze site ben 63 jaar en nog in goede conditie. Alleen heb ik veel verdriet door dat mijn zoon mij echt geestelijk pijn doet waardoor ik dan ook geïsoleerd ben geraakt door negatieve stress en angsten om angsten.Liefst zou ik mensen uit mijn regio willen ontmoeten om eens uit mijn isolement te geraken. Londerzeel , Merchtem, peizegem....zo ongeveer uit die regio....

Ik ben Julieke net 64 en net met pensioen. Kleinkindjes gaan in september allemaal naar school, en ik ben ook op zoek naar nieuwe bezigheden en misschien nieuwe sociale kontakten.

Dag Julieke, net als jij ben ik net in pensioen. Heel wat sociale contacten zijn weggevallen dus nieuwe vrienden maken zou
wel leuk zijn. Van waar ben je ? Misschien zitten hier nog dames in deze situatie. Laat jullie maar horen, wie weet kunnen
we een praat clubje vormen. Groetjes.

Goedemorgen Suezen,

Mogen dat ook mannen zijn en neen gewoon voor te kletsen hoor want ben ook niet zo "gezond" glimlach

Mijn leeftijd is 'nog' 56jaar', morgen 57 jaar zeer tevreden

Alsook van welke streek ben je ongeveer als ik dit mag weten knipoog

Nog een fijne dag en weekend...

Groetjes,
Danny

Hoi,

Ben reeds lang lid, 55j oud, reeds +21j verplicht thuiszitten en ben het ook beu. Heb verschillende hobbies en een schat van een man, maar mis toch die ene vriendin. Ben van Minderhout. Heb je een voorstel, aarzel dan niet!! Oh ja, ben niet zo heel mobiel.

Tot snel,

elsje