even goeiedag zeggen !

Terugkeren naar de lijst

Beste allemaal.Ik ben JP8352 - 68 jaar - jong van karakter - ruimdenkend - samen met een Vriendin - een pleeg (stief) zoon - schoondochter - 2 kleinkinderen. Ikzelf heb langs mijn kant,mijn bijna 96 jarige Moeder. Ik kom iedereen "een gezelige avond" wensen. Van:JP8352.

Een aangename namiddag allemaal.Grtn:JP.

Met de vele en warme groetjes - nog een gezellige avond - en morgen? Dat zien we dan wel.Ik ga zeker niet beginnen te zeuren.Nu ik er op denk:Hij heet Piet,en zeuren dat hij kan:wat is Hij? Gewoon een zeurepiet ha-ha-ha !!!! Lachen is aangenaam en gezond erbij.Van:JP8352.

Aan allen:een goede morgen-een fijne zonnige dag.Van:JP (8352)

Voor U ook JP een zeer fijne namiddag en avond toegewenst !

[pas en ligne]
mjv

ik ben jose en woon in de antwerpse kempen ik ben gewoon op zoek naar vrienden ik ben al lang allee en alleen is maar alleen ,ik hou van rustig wandelen , en van zo veel meer

Hallo Jose,

Ik zag net je oproepje. Ik ben ook uit de kempen, ik ben wel gelukkig gehuwd, maar kan ook wel een vriendin gebruiken; Ik ben sinds '96 invalide en moet dus verplicht rustigaan doen. Ik hou van lezen, ik schilder wel eens wat (aquarel) en doe nu volop aan diamond painten(jee, wat een verslaving!). Ik ben 56 en woonachtig in Minderhout. Enige probleem is dat ik me niet zelfstandig kan verplaatsen. Mocht je er zin in hebben, dan kunnen we misschien wel eens afspreken.

Groetjes en wie weet, tot gauw.


Elsje