[+] een event toevoegen
Art Truc Troc & Design 2018
Omschrijving : Art Truc Troc & Design 2018

Art Truc Troc & Design viert haar 14de editie in 2018!

Op 26, 27 en 28 januari ontvangt de prachtige zalen van Bozar deze belangrijke gebeurtenis, die de ruil, hedendaags kunst en design in de kijker plaats, in samenwerking met het Cultureel Centrum Wolubilis – Commissaris voor Plastische Kunsten.

Dit jaar, ligt de focus op Body Art.

Ontdek het lichaam in al zijn verschijningsvormen, als plaats en taal van meningsuiting en misschien zelfs als een volwaardig kunstwerk.

Op het programma: een pop up shop van tatoeages met de Singulier Tattoo ploeg, een Tattoo Box met kortstondige tatoeages “à l’aveugle”, live body painting met Make Up For Ever, een tentoonstelling en een gigantische muurschildering uitgevoerd door Jean-Luc Moerman (speciale gast “body art”) die tatoeage centraal stelt in zijn werk, kinderateliers, optredens en andere volkomen nieuwe creatieve workshops!

Meer dan 300 werken van een honderdtal opkomende en befaamde kustenaars worden in Bozar tentoongesteld.

Schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken, tekeningen, gravures, design, geven u de mogelijkheid om de hedendaagse Belgische kunst te ontdekken.

Met hun verbeelding en enkele Post-its in de hand worden de bezoekers uitgenodigd een voorstel te doen aan de kunstenaars in ruil voor het kunstwerk dat hun voorkeur geniet.

Een reisje naar de zon, een origineel kunstwerk, privé pianolessen, de opmaak van een webpagina … Enkel de verbeelding van de bezoeker staat hen nog in de weg. Deze nieuwe en ongebruikelijke uitwisselingen zijn de sterkte van Art Truc Troc & Design!

Vernissage op 26 januari om 18u, gevolg door de Openingsfeest vanaf 21u.

http://www.tructroc.be/fr/contact.html
https://www.facebook.com/arttructroc/
https://www.facebook.com/events/1946804595557591/

Prijs

6€ Presale
10€ On site
Free < 12 years old

Openingsuren

FRIDAY : 18.00 - 03.00
SATURDAY : 14.00 - 21.00
SUNDAY : 10.00 - 18.00

Plaats van het event :
Bruxelles
Rue Ravenstein 23 1000 Bruxelles,
1000 BRUSSEL

Organisator : BOZAR

Web site :
http://www.tructroc.be/nl/index.html

Email :

Naar een vriend sturen >