Worden je billen plat?

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Net zoals bij het gezicht wordt de elasticiteit en het volume bij de billen minder. Zou jij daar wat aan willen doen?

Veel vrouwen verliezen elasticiteit en volume in hun billen en zijn niet tevreden over de vorm ervan. Vanaf het 25ste levensjaar nemen volume en vorm af. Ook na een dieet komt het vaak voor dat de billen minder volume overhouden.

Vooral bij het dragen van bikini, badpak en/ of lingerie voelen vrouwen zich niet prettig. Met de Brazilian billen lift worden de billen zonder het verwijderen van huidweefsel snel en veilig gevuld.

Kleine injecties helpen de vorm te veranderen en dat geeft de bilpartij meer volume, stevigheid en een liftend effect. Hiervoor worden de billen behandeld met injectables die gevuld zijn met een gel die niet van dierlijke oorsprong is. Na vergroting van de bilpartij met de injectables heb je geen hersteltijd nodig, vervelende bijverschijnselen zoals littekenvorming of andere risico’s die je loopt bij een operatieve ingreep worden je bespaard. Deze Brazialian billen lift geeft een onmiddelijk resultaat dat wel tot 12 maanden lang aanhoudt . In het lichaam wordt de biocompatibele gel langzaam afgebroken. Als je een langduriger resultaat wenst, dan kun je een herhalingsbehandeling ondergaan om zo het esthetische resultaat te behouden. De behandeling wordt goed door het lichaam geaccepteerd en heeft nagenoeg geen hersteltijd nodig.

De Braziliaanse billift is een trend die is overgewaaid vanuit Brazilië. Deze trend is momenteel erg populair bij filmsterren in Hollywood en Los-Angeles. Jennifer Lopez, Kim & Khloe Kardashian, Beyonce, Kylie Jenner en Amber Rose rocken hun Brazialiaanse billen in mooi en strak zittende designerkleding. Ook in Europa zien wij dat meer vrouwen deze trend volgen en zich zekerder voelen met mooie strakke volle billen.