Welke GPS koop ik best?

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Je wil met de auto op reis en vraagt je af welk navigatiesysteem je best koopt?

Een GPS op je i-phone of i-pad

Voor i-Phone- en i-Pad-gebruikers is het duidelijk; met een internetverbinding en een flat rate in het buitenland, kies je voor de ingebouwde GPS van je telefoon of je i-pad. Die weet je niet alleen haarfijn te vinden, maar vertelt je meteen ook - aan de hand van miljoenen andere i-phone-gebruikers - waar het verkeer stokt. Bovendien kan je alle kaarten ook in 3D bekijken. Een extra GPS aankopen is onzin; je investeert beter in een internet flat rate voor het buitenland.

Een traditionele GPS aankopen

Op de website van Test-Aankoop kan je een gratis vergelijking maken van de meest verkochte GPS-systemen. We raden je in elk geval aan geen GPS-systeem te huren in het buitenland, met een gehuurde wagen. Deze GPS-systemen zijn duur en vaak onvoldoende geupdate. Je investeert beter in een eigen, modern systeem.

Tip: met kleinkinderen op reis

Wist je dat kinderen door het gebruik van de GPS nog nauwelijks kaartlezen kunnen? Als grootouder kan het dan ook best leuk zijn om samen met je kinderen een ouderwetse kaart bij de hand te nemen en samen te ontdekken waar de reis langs gaat!