Inloggen
Schrijf u in!
NL
FR
De website voor jonge en dynamische 50 plussers
Home
Forum
Agenda
Testproducten
Wedstrijd
E-cards
Leden
Search this site:
Vrije tijd
& Nieuwtjes
Actueel
Boeken
Film
Muziek
Opera
Restaurants
Agenda
Nieuwe producten
Nieuws over BV's en sterren
Humor
& Ontspanning
Achtergronden
Citaten
E-cards
Slideshows
Uitslagen
Jij, Familie
& Relaties
Angsten & depressie
Familie
Relatie
Seks
Welzijn
& Beauty
Beauty
Conditie
Kledingadvies
Tandverzorging
Welzijn
Koken
& Wijnen
Aperitief
Bier & Wijn
Desserts
Dieet & Gezond
Hoofdgerecht
Menu van de week
Seizoensfruit en -groenten
Voorgerecht
Huis
& Tuin
Dieren
Je woning aanpassen
Tips voor de tuin
Tips voor het huis
Reizen
& Excursies
Je pensioen in het buitenland
Reizen
Uitstapjes en excursies
Voeding
& Gezondheid
Waar of Niet waar
Allergie & Astma
Artrose & Reuma
Cholesterol
Diabetes
Dieet & Gewicht
Geneesmiddelen & Homeopathie
Gezondheid Man
Gezondheid Vrouw
Hart - & Vaatziekten
Kanker
Neurologie & Geheugen
Pijn & andere kwaaltjes
Slaap & Vermoeidheid
Spijsvertering
Voeding & Vitamines
Zicht & Gehoor
Geld
& Praktisch
Belastingen & Erfenissen
Sparen & Geld
Vastgoed & Investeringen
Voordelige tips
Vrijwilligerswerk & Donaties
Werk
& Pensioen
Carrière info
Pensioen
Vorming & Opleiding
Home
>
Koken & Wijnen
>
Desserts
zaterdag 17 april 2021
105 online
Vous aimez ?
Vanille chocolademousse
Un peu
Beaucoup
Passionnément
A la folie
Ideetjes voor recepten
Aperitief
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Desserts
Dieet & Gezond
Alle recepten bekijken
U zoekt ?
Suggesties
Menu van de week
Seizoensfruit en -groenten
Bier & Wijn
Vanille chocolademousse
Desserts
Voor 4 personen
Currently 0.00/4
(0 stemmen)
Bereiding:
20 minuten
Baktijd:
10 minuten
Uitprinten
Erover praten op het forum
Stuur naar een vriend
voor Vanille chocolademousse
Voor 4 personen
130g zwarte chocolade
4 eieren
1 soeplepel poedersuiker
2 vanillestokjes
voor Vanille chocolademousse
Klop het eiwit op en doe er de suiker bij.
Laat de chocolade op een zacht vuurtje smelten, voeg het eigeel toe en de vanillestokjes (stukjes afschrapen met een mespunt).
Doe de chocolade er bij. Voeg dan ook het eiwit toe en roer voorzichtig.
Verdeel de mengeling over 4 kommetjes, doe er folie over en zet het in de koelkast.
De andere recepten bekijken
Gebrek aan inspiratie? Laat u verleiden...
Vijgen met wijn en citrusvruchtensiroop
Ricotta-yoghurtmousse met kiwi
Creme brulee met een coulis van exotische vruchten
Tiramisu met clementines en speculoos
Gratin van aardappelen en broccoli met mimolette
Abrikozenconfituur met kiwi
Kiwicake
Fougasse (ovenkoek) met olijven
Knapperige venkel op toast met Brugge goud kaas
Gevanilleerde panna cotta met gekarameliseerde appeltjes
Roze tiramisu met frambozen en Griekse yoghurt
Saltimbocca
Nog niet ingeschreven op Fiftytoo.be ?
Ontvang de nieuwsbrief van
Forum
10:40
Gepensioneerd, maar nog gepassionneerd?!
9:29
Mensenrechten Moeten Er Zijn
16:46
Cellulitis bestrijden
16:45
Gewicht verliezen en de kunst om het verlies te behouden.
13:03
dansen, partner gevraagd
10:19
Gouden tip
21:11
even goeiedag zeggen !
9:40
De pensioenleeftijd, is er een oplossing?
9:43
Cruise
8:36
seksualiteit na 50
Bekijk de onderwerpen
Uw favoriete artikels
Ben jij een snelle of trage wandelaar?
0.00/4
Een hond na je vijftigste?
0.00/4
Midlifecrisis?
2.75/4
5 tips om een trombose te herkennen
0.00/4
Forum