Top 5 goede voornemens

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Heb jij ook je goede voornemens voor 2020 vastgelegd? Wij verklappen je wat de meest voorkomende voornemens zijn.

1. Afvallen en meer bewegen: Meer dan de helft van de senioren die goede voornemens maken, willen gezonder leven. Minder alcohol, minder roken, minder snoepen en daarenboven meer bewegen en gezonder eten! Actieve senioren hebben zich ondertussen al een fitness-app op hun i-phone geinstalleerd; je i-phone helpt je fit maken!

2. Sparen voor leuke dingen: Ook een goed voornemen; spaarzamer leven om zo geld over te houden voor leuke dingen! Heel wat mensen nemen zich ook voor om met hun spaargeld eindelijk schulden af te betalen.

3. Meer tijd voor familie en vrienden: We hebben het zo druk gehad in 2019 met alledaagse bezigheden dat we familie en vrienden verwaarloosden. Of dat in 2020 beter wordt? Heel wat senioren in ons Forum willen dat alleszins proberen!

4. Een partner vinden: Alleenstaanden wensen zich een partner. Heel wat senioren bij Fiftytoo nemen zich voor dit jaar eindelijk weer uit te gaan, een groepsreis te maken of online naar een partner te zoeken.

5. Stoppen met roken: Vroeger op de eerste plaats bij de goede voornemens, maar ondertussen gezakt naar de vijfde plaats. Zullen we allemaal proberen dit voornemen uit het lijstje te schrappen?