Thuis leren tekenen en schetsen

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Ooit al gehoord van afstandsonderwijs?

Je hebt geen zin om naar ene cursus te rijden, maar wilde altijd al leren schilderen, tekenen of schetsen?

Met de thuiscursus Tekenen en Schetsen van het Vlaamse afstandsonderwijs kan je stap voor stap leren werken met perspectieven, kleuren en verschillende materialen. Je maakt al gauw prachtige tekeningen met potlood, wasco en verf. Je leert personen, taferelen, dieren en stadsgezichten tekenen. In een persoonlijk schetsdagboek hou je je stappen nauwlettend in de gaten. Zo zie je perfect hoe snel je vorderingen maakt. Sta versteld van je verborgen talent en verbaas anderen met je creaties en ontwerpen.

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is onderdeel van De Ondernemersschool en is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs.

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina en op het online studentenplatform. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post. Die ligt dus snel bij jou thuis in de brievenbus. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt bovendien een jaar lang online begeleiding van een gepassioneerd topdocent.

De cursus tekenen kost 199 euro en duurt 6-9 maanden.

http://www.centrumvoorafstandsonder...