The Avenue viert zijn eerste verjaardag

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Een jaar lang al heeft The Avenue (het restaurant van het prestigieuze hotel Barsey by Warwick) kunnen tonen waar het voor staat. Hier geen verstarde keuken of saaie gerechten. Gaetan Colin en zijn ploeg hebben van deze plek een bar-restaurant gemaakt met een eigentijdse brasseriekeuken, verzorgd en met internationale accenten wat perfect past bij het cliënteel dat er komt ontbijten, lunchen of dineren of werk combineert met aangenaam tafelen in de privésalons of andere vergaderzalen.

Het restaurant kan, één jaar na het invoeren van de nieuwe formule, een positieve balans voorleggen. The Avenue by Barsey heeft net als vele collega’s de gevolgen ondergaan van de conjunctuur in Brussel maar het is niet afgeweken van de weg die Gaetan Colin van in het begin uitgestippeld heeft.

In een moderne brasserie opent hij vanaf ’s morgens met een ontbijtbuffet voor 16 euro. ’s Middags zijn de 80 plaatsen in de zaal of de 40 plaatsen op het terras al snel ingenomen. De privésalons en de andere vergaderzalen met 20 tot 80 plaatsen vinden met het unieke kader en de verzorgde catering steeds meer gegadigden.

De renovatie door de bekende architect Didier Benderli (Agence Kerylos – Paris) gecombineerd met de keuken van de chef Michael Vollebout is uitermate geslaagd. De bar is een uitgelezen plek voor iedereen die een ontspannen kader zoekt in een mooie woning op de Louisalaan.

Het opgefriste en gemoderniseerde terras biedt een oase van rust aan de hotelgasten, zakenmensen en voorbijgangers die zich laten verleiden door de excellente keuken of door de uitgelezen wijnkaart of de keuze aan whisky’s en gin die elke liefhebber zal verblijden. Voor wie het verblijf wil verlengen, zijn er 99 kamers en suites die regelmatig personaliteiten uit de politieke en culturele wereld ontvangen.

The Avenue by Barsey
Louisalaan 381
1050 Elsene
Tel : 02 646 36 54

Restaurant
Open van dinsdag tot vrijdag : de 12u tot 14u
Van maandag tot zaterdag : van 18u30 tot 22u

Bar
Van maandag tot zondag van 7u tot 24u
www.the-avenue.be