Inloggen
Schrijf u in!
NL
FR
De website voor jonge en dynamische 50 plussers
Home
Forum
Agenda
Testproducten
Wedstrijd
E-cards
Leden
Search this site:
Vrije tijd
& Nieuwtjes
Actueel
Boeken
Film
Muziek
Opera
Restaurants
Agenda
Nieuwe producten
Nieuws over BV's en sterren
Humor
& Ontspanning
Achtergronden
Citaten
E-cards
Slideshows
Uitslagen
Jij, Familie
& Relaties
Angsten & depressie
Familie
Relatie
Seks
Welzijn
& Beauty
Beauty
Conditie
Kledingadvies
Tandverzorging
Welzijn
Koken
& Wijnen
Aperitief
Bier & Wijn
Desserts
Dieet & Gezond
Hoofdgerecht
Menu van de week
Seizoensfruit en -groenten
Voorgerecht
Huis
& Tuin
Dieren
Je woning aanpassen
Tips voor de tuin
Tips voor het huis
Reizen
& Excursies
Je pensioen in het buitenland
Reizen
Uitstapjes en excursies
Voeding
& Gezondheid
Waar of Niet waar
Allergie & Astma
Artrose & Reuma
Cholesterol
Diabetes
Dieet & Gewicht
Geneesmiddelen & Homeopathie
Gezondheid Man
Gezondheid Vrouw
Hart - & Vaatziekten
Kanker
Neurologie & Geheugen
Pijn & andere kwaaltjes
Slaap & Vermoeidheid
Spijsvertering
Voeding & Vitamines
Zicht & Gehoor
Geld
& Praktisch
Belastingen & Erfenissen
Sparen & Geld
Vastgoed & Investeringen
Voordelige tips
Vrijwilligerswerk & Donaties
Werk
& Pensioen
Carrière info
Pensioen
Vorming & Opleiding
Home
>
Koken & Wijnen
donderdag 26 april 2018
80 online
Vous aimez ?
Osso bucco van kalf
Un peu
Beaucoup
Passionnément
A la folie
Ideetjes voor recepten
Aperitief
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Desserts
Dieet & Gezond
Alle recepten bekijken
U zoekt ?
Suggesties
Menu van de week
Seizoensfruit en -groenten
Bier & Wijn
Osso bucco van kalf
Voor 4 personen
Currently 3.50/4
(2 stemmen)
Bereiding:
15 minuten
Baktijd:
45 min
Uitprinten
Erover praten op het forum
Stuur naar een vriend
voor Osso bucco van kalf
Voor 4 personen
4 schijven kalfsschenkel (van elk ongeveer 200 g)
2 uien
3 knoflookteentjes
1 glas droge witte wijn
1 bosje platte peterselie
Een paar takjes tijm
2 laurierblaadjes
Bloem
Olijfolie
Zout, peper
voor Osso bucco van kalf
Bestrooi de kalfsschijven met bloem.
Pel de look en de ui en snijd ze fijn (denk eraan de kern van de knoflookteentjes te verwijderen).
Maak de peterselie schoon en hak hem fijn.
Bak het vlees goudbruin in de warme olijfolie.
oeg er de look, de ui, de peterselie, de tijm en de laurier bij.
Giet er de witte wijn bij. Kruid met zout en peper en meng goed dooreen.
Dek de stoofpot af en laat zachtjes koken gedurende 45 minuten. Draai het vlees wel af en toe om.
De andere recepten bekijken
Gebrek aan inspiratie? Laat u verleiden...
Vanille chocolademousse
Pistacheflan
Tiramisu met clementines en speculoos
Aardappelkoekjes met Brugge oud en spinazie
Smaakvol slaatje
Wortelsoep op smaak gebracht met sinaasappel en gember
Saltimbocca
Gratin van aardappelen en broccoli met mimolette
Citroen-pistachecakejes
Gentse kippensoep met ham en Oud Brugge
Bavarois glaasjes
Groentesoep met look
Nog niet ingeschreven op Fiftytoo.be ?
Ontvang de nieuwsbrief van
Forum
12:43
even goeiedag zeggen !
9:43
Cruise
8:36
seksualiteit na 50
0:34
Hallo!
20:34
Even kennismaken
18:37
voorstellen
20:51
nieuweling...
8:58
Gewicht verliezen en de kunst om het verlies te behouden.
19:35
Ommegang Keizer Karel bier
10:29
rouwen
Bekijk de onderwerpen
Uw favoriete artikels
Is jouw ziekenkas nog wat je nodig hebt?
0.00/4
Kies je huisdier
3.00/4
Tips & Tricks: Alternatieve bronnen van calcium
0.00/4
50+ Actief helpt bij het zoeken naar werk
0.00/4
Forum