Op reis met de mobilhome

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Door de crisis zit reizen met de mobilhome in de lift. Het is goedkoper dan een hotel, en toch heb je alle comfort bij de hand.

Een huis op wielen

Voor wie van vrijheid houdt is reizen met de mobilhome een aanrader. Transport en logies vormen één geheel waardoor je kan gaan en staan waar je wil.

Noem het mobilhome, motorhome of camper, het is een huis op wielen waarmee je de wereld in kan trekken. De vrijheid waar je hem neer kan zetten is natuurlijk niet onbegrensd. Er zijn plaatsen waar mobilhomes verboden zijn. Maar je vindt sowieso een plaats om te parkeren, op een camping of elders.

‘Slow travel’

Met je mobilhome kan je rustig rondreizen en halt houden waar je het fijn vindt. Je beslist ter plekke hoelang je blijft. Onthaasten in de echte zin van het woord!

Onthaasten en ontstressen doe je het best in de vrije natuur. Niets is rustgevender dan na een dag wandelen of fietsen te genieten van een glas wijn onder een prachtige sterrenhemel.

Al kan je natuur en cultuur perfect combineren. Je kan op je tocht even goed een stadsbezoek integreren. Wie met de mobilhome op reis gaat, kan op zijn eigen tempo de wereld verkennen.

Combinatie vliegreis / mobilhome huren

Wil je graag de andere kant van de wereld zien? Ook dat kan met de mobilhome. Uitgestrekte landen zoals Australië en Nieuw-Zeeland lenen zich daar perfect voor. Je boekt een vliegtuigreis en je rijdt ter plaatse verder met een mobilhome.

Er zijn in de Lage Landen bedrijven die gespecialiseerd zijn in overzees mobilhomeverhuur. Neem een kijkje op www.australiacampers.com en wie weet vind je de perfecte reisformule.

Praktisch

- Wil je graag reisverhalen lezen van anderen lezen? Klik door naar www.campersite.be en je ontdekt allerhande ervaringen over reizen met de motorhome. Je doet er ook inspiratie op voor mogelijke bestemmingen.
- Wil je een mobilhome huren? Fiftytoo vond alvast enkele verhuurbedrijven: Motorhomes Meeusen - Dicar - VanoMobil. Ze verkopen ook mobilhomes, een idee voor wie echt vaak op reis gaat...