Inloggen
Schrijf u in!
NL
FR
De website voor jonge en dynamische 50 plussers
Home
Forum
Agenda
Testproducten
Wedstrijd
E-cards
Leden
Search this site:
Vrije tijd
& Nieuwtjes
Actueel
Boeken
Film
Muziek
Opera
Restaurants
Agenda
Nieuwe producten
Nieuws over BV's en sterren
Humor
& Ontspanning
Achtergronden
Citaten
E-cards
Slideshows
Uitslagen
Jij, Familie
& Relaties
Angsten & depressie
Familie
Relatie
Seks
Welzijn
& Beauty
Beauty
Conditie
Kledingadvies
Tandverzorging
Welzijn
Koken
& Wijnen
Aperitief
Bier & Wijn
Desserts
Dieet & Gezond
Hoofdgerecht
Menu van de week
Seizoensfruit en -groenten
Voorgerecht
Huis
& Tuin
Dieren
Je woning aanpassen
Tips voor de tuin
Tips voor het huis
Reizen
& Excursies
Je pensioen in het buitenland
Reizen
Uitstapjes en excursies
Voeding
& Gezondheid
Waar of Niet waar
Allergie & Astma
Artrose & Reuma
Cholesterol
Diabetes
Dieet & Gewicht
Geneesmiddelen & Homeopathie
Gezondheid Man
Gezondheid Vrouw
Hart - & Vaatziekten
Kanker
Neurologie & Geheugen
Pijn & andere kwaaltjes
Slaap & Vermoeidheid
Spijsvertering
Voeding & Vitamines
Zicht & Gehoor
Geld
& Praktisch
Belastingen & Erfenissen
Sparen & Geld
Vastgoed & Investeringen
Voordelige tips
Vrijwilligerswerk & Donaties
Werk
& Pensioen
Carrière info
Pensioen
Vorming & Opleiding
Home
>
Koken & Wijnen
>
Voorgerecht
woensdag 20 februari 2019
104 online
Vous aimez ?
Knapperige venkel op toast met Brugge goud kaas
Un peu
Beaucoup
Passionnément
A la folie
Ideetjes voor recepten
Aperitief
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Desserts
Dieet & Gezond
Alle recepten bekijken
U zoekt ?
Suggesties
Menu van de week
Seizoensfruit en -groenten
Bier & Wijn
Knapperige venkel op toast met Brugge goud kaas
Voorgerecht
Voor 4 personen
Currently 0.00/4
(0 stemmen)
Bereiding:
15 min
Uitprinten
Erover praten op het forum
Stuur naar een vriend
voor Knapperige venkel op toast met Brugge goud kaas
Voor 4 personen
300g geraspte Brugge goud kaas
8 sneden bruin brood
8 sneden gekookte ham
1 venkel
Boter Dixmuda of Nazareth
Zwarte peper
voor Knapperige venkel op toast met Brugge goud kaas
Rooster en beboter het brood. Leg hierop een plakje ham.
Snij de venkel in kleine blokjes en bak deze lichtjes aan in de boter.
Verdeel op de ham.
Strooi dan de kaas en zwarte peper over de venkel.
Laat onder de grill goudgeel bakken.
Versier tenslotte met wat groen van de venkel, lente sla en een tomaatje
De andere recepten bekijken
Gebrek aan inspiratie? Laat u verleiden...
Creme brulee met een coulis van exotische vruchten
Gepureerde prinsessenbonen met pijnboompitten en look
Abrikozenconfituur met kiwi
Velouté van bieten met amandelen
Groentesoep met look
Moelleux met sinaasappel
Chocolade-koffietaartjes, cupcake-stijl
Koolvis, peren en tagliatelle in geitenkaassaus
Waterzooi van kip
Fougasse (ovenkoek) met olijven
Kersentiramisu met kirsch
Kiwicake
Nog niet ingeschreven op Fiftytoo.be ?
Ontvang de nieuwsbrief van
Forum
13:03
dansen, partner gevraagd
10:19
Gouden tip
21:11
even goeiedag zeggen !
9:40
De pensioenleeftijd, is er een oplossing?
9:43
Cruise
8:36
seksualiteit na 50
0:34
Hallo!
20:34
Even kennismaken
18:37
voorstellen
20:51
nieuweling...
Bekijk de onderwerpen
Uw favoriete artikels
Winterkloven: wat doe je eraan?
0.00/4
Aderontsteking of flebitis
0.00/4
Een gifvrije tuin. Kan dat?
0.00/4
De lekkerste wijnroute van Frankrijk
0.00/4
Forum