Hoe kies je de juiste kredietkaart?

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Op pensioen? Dan wil je eerst je administratie eens in detail bijwerken - en misschien ook je kredietkaart veranderen.

Heb je al een kredietkaart? Dan doe je er goed aan, nu je op pensioen gaat, de voor-en nadelen van je kredietkaart te herbekijken en de beste kaart voor jouw nieuwe leven uit te kiezen!

Om te beginnen is het geen slecht idee om voor jezelf uit te maken waarom je een kredietkaart wil. Je zal immers al snel merken dat er aan de verschillende kredietkaarten uiteenlopende voordelen vasthangen.

Zo zijn er bijvoorbeeld kredietgevers die je een extra korting geven als je on-line winkelt met je kredietkaart. Andere kredietkaarten geven kortingen in de reissector en garanderen een reisannulatieverzekering.

Hou er wel rekening mee dat er een prijskaartje aan kredietkaarten hangt. Soms worden er kostenpercentages aangerekend naast de jaarlijkse bijdragen. Voor sommige kredietkaarten lopen de jaarlijkse kosten op tot 20 euro of meer.

Welke kredietkaart kies ik dan voor mij?

Het volgende kredietkaartenoverzicht bevat meer dan 75 kredietkaarten van Belgische instellingen. Tijdelijke promoties en acties worden ook vermeld. Met ene zoekopdracht kan je de kredietkaarten vergelijken op kosten, kredieten en limieten, verzekeringen en promoties of bonussen.