Heb jij je goede voornemens al gemaakt?

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

De kans is groot dat je al een lijstje met goede voornemens klaar hebt, zij het dan enkel in je hoofd. Heb je geen inspiratie? Dan geven we jou graag enkele tips waar je beter, gezonder, mooier maar vooral gelukkiger van wordt.

1. ’Nee’ zeggen

...ook als je eigenlijk niet durft. Het zal je alleszins een pak stress en tijd schelen én het is goed voor je eigenwaarde. Je dwingt er ook respect mee af.

2. ’me-time’

Maak meer tijd voor jezelf vrij. Je zal je beter voelen, er beter uitzien en beter uitgerust zijn. Zo kan je het werk, de dagelijkse ’sleur’ en plotse problemen ook veel beter aan.

3. Maak tijd voor je partner

Investeer opnieuw wat meer in je partner en in je relatie.

4. Onafhankelijk van andermans bevestiging

Jij bent jij en je bent goed zoals je bent. Je hebt daar geen bevestiging van anderen (meer) voor nodig. Hou van jezelf zoals je bent!

5. Weg met strenge diëten

Weg met strenge diëten, met rare combinaties, met do’s en don’ts. In 2013 pak je het anders aan: eten waar je zin in hebt (zonder te overdrijven natuurlijk - gezond eten blijf belangrijk), maar ga voor kleinere porties, voor een strakker en slanker lijf.

6. Meer sporten

Dit is het voornemen dat veel energie, tijd én geld kost. Als je het wil volhouden, doe het dan goed en maak het je niet te moeilijk. Kies een fitness center om de hoek en ga met een vriend(in). Zo heb je (bijna) geen excuses meer ...

7. Niet met je make-up naar bed

Gaan slapen zonder je make-up af te halen is bijzonder slecht voor je huid. Probeer dus in 2013 lief te zijn voor je huid. Koop de lekkerste reinigingslotion die je vinden kan en zet hem desnoods naast je bed!

8. Nooit meer nagelbijten

Vervloek je jezelf omdat je de feestdagen alweer doorbrengt met afgebeten nagels? Zorg er dan voor dat je volgend jaar met lange, sexy nagels voor de dag zult komen. Motiveer jezelf door je vrienden van je voornemen op de hoogte te brengen.

9. Stoppen met roken!

Als je rookt, zal dit allicht het voornemen zijn waaraan je je het moeilijkste kunt houden, maar denk eens aan de voordelen: nooit meer gele nagels, een veel frissere huid, mooier haar, een betere conditie en (natuurlijk) een veel gezonder lijf. Heb je nog meer argumenten nodig?

Fiftytoo wenst jou een gezond & gelukkig 2013 én veel succes met jouw goed(e) voornemen(s)!

Bron: TrendyStyle