Handig: bloemen aan huis geleverd

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Met een boeketje bloemen kan je altijd iemand blij maken. Geen tijd om het zelf af te geven? Of is de afstand te groot? Geen probleem!

Is je nichtje jarig? Of herstelt een vriendin van een operatie? En je wilt graag voor een leuke attentie zorgen maar je kan er zelf niet op het juiste moment naartoe? Waarom laat je dan geen bloemen bezorgen!?

Op het internet heb je een ruime keuze aan online bloemenshops. Fiftytoo stelt er graag enkele aan je voor. Je kiest een mooi boeketje uit en je betaalt een kleine meerprijs voor de levering. Wil je een fles wijn of chocolaatjes als extraatje? Ook dat kan!

Fleurop

Fleurop-Interflora is waarschijnlijk de meest gekende bloemenleverancier. Je kan er niet alleen in Belgïe, maar wereldwijd bloemen mee laten afleveren. En als je voor 13 uur bestelt, worden de bloemetjes nog dezelfde dag geleverd.

Fleurop rekent 10 euro servicekosten bovenop de bloemen.

Topbloemen

Topbloemen is een Belgisch bedrijf dat ook internationaal werkt. Leuk idee zijn de seizoenstoppers. Zo kan je een boeketje kiezen dat past bij de tijd van het jaar!

Wil je een boeketje laten afleveren in het ziekenhuis, of in een hotel of camping? Geen probleem, zolang je maar de nodige leveringsinformatie meegeeft. Bij Topbloemen betaal je 8,50 euro bezorgkosten voor België en 10 euro voor het buitenland.

Euro Florist

Ook bij Euro Florist heb je keuze à volonté. Wil je op kleur kiezen, op gelegenheid, of de bestsellers bekijken? Het kan allemaal.

Je betaalt 9,99 euro voor levering in België. Ook bij Euro Florist dezelfde timing: als je bestelt voor 13 uur kan je de bloemen nog dezelfde dag laten afleveren.

Regiobloemist

Regiobloemist besteedt veel aandacht aan de tevredenheid van de klanten. Heb je een voorkeur voor een bepaalde bloemist, dan kan je die zelf aanduiden. Je krijgt ook de garantie dat de bloemen minstens vijf dagen vers blijven.

Regiobloemist levert in heel België. De servicekosten bedragen 10 euro. Op werkdagen moet je voor 13 uur bestellen voor levering op dezelfde dag, op zaterdag voor 12 uur.