Gember tegen haaruitval

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Wist je dat gember kan helpen tegen haaruitval?

Zeer weinig planten zijn zo therapeutisch en goed voor de gezondheid en schoonheid als de traditionele Chinese plant gember. Het is rijk aan essentiële oliën, vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren. Het is bovendien ook perfect als middel tegen haaruitval.

Gember heeft bovendien ook eigenschappen, die haaruitval voorkomen en haargroei stimuleren. Gember bevat namelijk de fantastische natuurlijke capaciteit om de bloedstroom naar de schedel te stimuleren, met een betere lokale bloedcirculatie, wat de haarfollikels en bijgevolg de groei van het haar stimuleert. De vetzuren in de gemberwortel zijn ideaal voor dun haar en bevorderen het herstel ervan.

Zoals je misschien al weet, kan roos haaruitval ook in de hand werken. We besteden veel geld aan middeltjes om roos te voorkomen, maar veel van deze chemische producten zijn vaak niet effectief en kunnen zelfs allergieën veroorzaken. Gember is echter een perfect alternatief om roos tegen te gaan. Dankzij de natuurlijke antiseptische eigenschappen, is gember een perfect supplement, dat je niet meer zal kunnen missen. Zoek daarom naar haarwasproducten die gember bevatten.