Fabulous 50

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Het leven stopt niet op vijftig! Dat is wat modecoach en styliste Lien Degol met haar nieuwste boek Fabulous 50 duidelijk maakt. Deze keer kiest ze voor een totaal andere aanpak: ze neemt haar vriendinnen op sleeptouw om aan te tonen dat het leven nog zo veel in petto heeft voor hen.

Natuurlijk geeft Lien een heleboel praktische modetips, do’s & don’ts voor een stijlvolle look én poseert ze samen met haar vriendinnen. Maar daarnaast toont ze dat niet alleen de juiste kledij van belang is: ook beweging, verzorging, voeding, passie en seks dragen bij tot een actief, energiek en stijlvol leven.

Je hebt op je vijftigste je diploma van het leven pas behaald! Hoog tijd om er volop voor te gaan, te genieten, te ontdekken ...

Fabulous 50 is het derde boek van Lien Degol. Eerder verschenen De juiste look op je werk en De juiste look op elke leeftijd.

* Een no-nonsense lifestylebijbel waar elke vrouw boven de 50 van droomt. * Lien heeft een ijzersterke reputatie als het op styling van échte mensen aankomt.

Lien Degol heeft een eigen stylingprogramma Met de complimenten van Lien op Libelle tv. Ze werkt als modespecialiste mee aan tal van projecten.

Te koop bij o. a. Cosmox.