De seniorencamping

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

De ideale camping bestaat echt! En het is niet eens zover weg!

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg in Nederland, tussen Venlo en Roermond ligt het pittoreske, historische Maasdorp Kessel. Hier, in het land van Peel en Maas, vind je de boerencamping Oda Hoeve en de eerste, Europese seniorencamping.

Een seniorencamping is speciaal bedoeld voor - jawel - senioren. Deze 50+ camping ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het natuurgebied Slawin en de Heldense bossen. Voor senioren is Oda Hoeve een perfecte plek om tot rust te komen en tevens te genieten van het mooie Limburgse landschap. Naast de fiets- en wandelroutes worden de kampeerders uitgenodigd deel te nemen aan gezellige excursies. Zo worden er regelmatig uitstapjes georganiseerd naar een bierbrouwerij of wijnhuis en worden er muziekavonden georganiseerd. Deelnemen aan zo`n excursie is overigens niet verplicht maar geheel op vrijwillige basis.

De seniorencamping is voorzien van alle gemakken voor senioren. Het sanitair en de faciliteiten zijn aangepast op mindervaliden en goed bereikbaar voor iedereen.

https://www.odahoeve.nl/Senioren-ca...