De Rospot tegen Kanker

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Vanaf december 2019 zullen de rosse 1 en 2 centjes uit onze portemonnees verdwijnen. Vandaar dat Kom op tegen Kanker Vlaanderen nog een allerlaatste keer oproept om massaal ros geld in te zamelen tegen kanker.

De ministerraad keurde op 23 november 2018 een wetsontwerp van vice-eersteminister en minister van Economie Kris Peeters goed dat voorziet in een verplichte afronding van cashbetalingen tot op 5 cent. De maatregel gaat eind 2019 in.

Download het Rospot-sjabloon nu of haal vanaf vandaag je gratis Rospot-sticker bij KBC Bank & Verzekering. De stickers zijn te verkrijgen in alle KBC-kantoren in Vlaanderen en Brussel.

Kleef die op een pot naar keuze. Vul je Rospot met zo veel mogelijk rosse of andere centen – briefjes mag ook, zolang het maar euro’s zijn … - en breng hem ten laatste op vrijdag 29 maart 2019 voor sluitingstijd binnen bij KBC.

Al het geld dat verzameld wordt met de Rospotten wordt samengebracht en dan geteld. We kunnen je dus niet vertellen hoeveel er precies in jouw Rospot zat. Weet dat elke euro(cent) telt. Want alleen samen – en met heel veel centjes - krijgen we kanker klein!

Bron: Kom op tegen Kanker