Danspartner gezocht!

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Hoe vind jij de ideale danspartner?

Je wil dolgraag dansles gaan volgen, maar hebt wel een danspartner nodig? Wij geven je graag enkele tips hoe je de ideale danspartner vindt!

1. Plaats een oproep - Hang kleine papiertjes op in de dansschool, de lokale supermarkt, het theater of in de kerk. Je hebt erg veel kans dat er in de volgende weken een reactie - of meerdere reacties op je oproep volgen!

2. On-line! Op verschillende danswebsites vind je een lijst van mensen die een danspartner zoeken. Het is een goed idee om hier je naam bij te zetten en alvast te zoeken in de bestaande lijst of er iemand in je buurt woont en nog vrij is!

3. Waarom zou je ook geen oproep plaatsen in de zoekertjes van je lokale krant? Je zal verbaasd staan hoe daar nog op gereageerd wordt! Dat kan zowel in de gedrukte krant als on-line interessant zijn.

4. En last but not least, Facebook is een belangrijk hulpmiddel geworden voor danspartners! Schrijf in je eigen profiel dat je een danspartner zoekt, en vraag de dansschool of je ook bij hen wat mag posten. Misschien gaat die oude vriend van je wel mee?