Daguitstap: 11 oktober

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Op 11 oktober is het Dag van de Architectuur in ons land. En wij nodigen je uit te ontdekken wat ons eigen land te bieden heeft!

Op zondag 11 oktober nodigen tientallen gastvrouwen en -heren je uit om samen architectuur te beleven op de Dag van de Architectuur. Dan kan je in heel Vlaanderen en Brussel meer dan negentig opmerkelijke gebouwen bezoeken. Ook als je geen kenner bent, is dit een ideale dag om enkele opvallende pareltjes te leren kennen!

Win een reis!

Zet je liever een stapje buiten de grenzen? Dan hebben het Vlaams Architectuurinstituut, Architectuurwijzer en UiTinVlaanderen een fijne verrassing voor je: zij trakteren twee personen op een uitdagende architectuurtrip doorheen de Engelse Midlands, met bezoek aan Cambridge, Nottingham en het Derbyshire Peak District. Van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 oktober bezoek je de Monsal Trail, een beschermde historische landschapsroute, enkele projecten van de hedendaagse topbureaus Caruso St John en een viertal vroeg- en laatmoderne Engelse architectuurparels. Twee overnachtingen met onbijt, alle inkomgelden en de gidsen zijn inbegrepen. Mis deze afspraak met het ware Engeland niet! Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met zondag 11 oktober. http://www.uitinvlaanderen.be/wedst...

Het programma van 11 oktober in je eigen buurt vind je hier.