Comfortabelere nachten dankzij een nieuw merk van nachtkleding

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Veel vrouwen hebben last van nachtelijk zweten of van hitte-opwellingen. Hoewel de oorzaken hiervan zeer verschillend kunnen zijn, bestaat hiervoor nu een oplossing.

Warme zomernachten, onze hormonen die op hol slaan, geneesmiddelen of ziekten die nachtelijk zweten veroorzaken: wie heeft er nooit last gehad van nachtelijk zweten?

Niets is meer onaangenaam dan wakker te worden met een druipnatte pyjama en in het midden van de nacht van pyjama en lakens te moeten veranderen. Vaak kan men de slaap niet meer terugvinden en staat men ‘s morgens moe op.

Dit probleem kan nu vermeden worden dankzij Noxacool, een nieuw merk van nachtkleding dat pyjamas en nachtkleedjes op de markt brengt voor vrouwen die slecht slapen omdat ze last hebben van nachtelijk zweten of hitte-opwellingen.

Het geheim van deze lingerie ligt in de stof die gebruikt wordt. De zeer dichte structuur van de stof beperkt de opname van water. Bovendien ademt deze stof en drijft ze de vochtigheid naar de buitenkant van de kleding waar ze sneller verdampt, wat veel comfortabeler is.

Natuurlijke vezels zoals katoen, linnen of wol, nemen zeer gemakkelijk transpiratie op, maar hebben daarentegen veel tiijd nodig om te drogen, waardoor de huid afkoelt. Dat maakt dat we het koud krijgen en ‘s nachts wakker worden wanneer we overvloedig zweten.

De stof van Noxacool nachtkleding is zeer zacht, aangenaam om te dragen en droogt snel, wat deze nachtkleding ook ideaal maakt om te reizen. De bovenstukken en de broeken van de pyjamas worden bovendien afzonderlijk verkocht zodat iedereen de perfecte pasmaat vindt.

Noxacool wordt uitsluitend verkocht op internet : www.noxacool.nl.