Ben je het slechte weer moe?

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Maar heb je een te klein budget om te gaan reizen?

Overwinteren in de zon

In de afgelopen 5 jaren, is iets minder dan de helft van de Vlamingen wel eens op winterzonvakantie geweest, namelijk 44,6%. Spanje, Egypte, maar ook het Nederlandse Curacao doen het goed bij de Vlamingen.

Februari en Maart worden het meest genoemd als de ideale maand om de winterzon op te zoeken. Vaak komt dit omdat zowel de kerstvakantie en zomervakantie zo ver weg lijken.

Geen geld om te gaan overwinteren?

Neckerman jeeft je op de website dagelijks de kans vandaag of in de loop van deze week te vertrekken naar de zon, tegen absolute minimumprijzen. Zo blijf je al een weekje op Lanzarote of Egypte voor nog geen 300 euro!

Maar als ook dat te duur voor je is, kan je op andere manieren de winter doorkomen:

- Decoreer je huis met tulpen en bloemen. Zo laat je de lente alvast binnen. Plant voor het venster alvast wat bloembollen. Laat ze achter glas lekker in de zon staan.

- Neem een warm bad of een warme douche, en voeg olie aan het water toe. Je huid voelt soepeler en zachter aan, net als in de zomer.

- Ga naar buiten zodra de zon zich even laat zien en maak een korte wandeling. Daarna neem je een lekkere warme soep of een heerlijk kopje koffie.