Alleen met de feestdagen?

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Vooral hoogopgeleide en zelfbewuste vrouwen worstelen met het vinden van een partner.En dat voelen ze in december!

Hoogopgeleide en zelfbewuste vrouwen zijn stoer en ondernemend. Ze hebben hun zaakjes voor elkaar en toch hebben ze geen partner, aldus liefdesexpert Carla Ketelaar. Ketelaar begeleidt al jaren vrouwen op hun liefdespad en schreef hierover het boek Vind je eindman.

De feestdagen met Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw zijn confronterend voor single vrouwen. ’Daarom schreef ik dit boek om mijn succesmethode te delen. Ga het daten in 2018 eens anders aanpakken, is mijn tip.’, zegt de schrijfster. Het boek voor de zelfbewuste single vrouw is verkrijgbaar via haar website.

Het aantal singles blijft stijgen. Liefdesexpert Carla Ketelaar is zelf 12 jaar single geweest. Ze weet nog goed hoe het voelde dat er constant iets essentieels in haar leven miste, ondanks dat ze een goed leven had. Veel ondernemende alleenstaande vrouwen lopen hier tegenaan en daar hebben ze volgens Ketelaar schoon genoeg van.

In haar boek legt Ketelaar stap voor stap uit tegen welke uitdagingen vrouwen aanlopen als zij zelfstandig en single zijn en het niet lukt om een nieuwe liefde te vinden. Ze is fan van het grootste singlescafé van Nederland: de datingsites. Maar al bij de eerste stap, een aantrekkelijk profiel, gaat het volgens Ketelaar fout. “De teksten zijn te ik-gericht, dominant: ik kan alles aan. Maar dat vinden de meeste mannen niet aantrekkelijk.“ In haar boek vinden vrouwen handige tips over de do’s en don’ts bij inschrijving op een datingsite. En hoe de eerste date wel een succes wordt, want daar gaat het nogal eens mis.

Binnenkort is de boeklancering van Vind je eindman bij Wedding Nederland b.v. in Harderwijk. Het boek is te koop via de website Laatsteliefde.nl en is een erg leuk cadeau voor Sinterklaas of onder de kerstboom.

Boekgegevens

Titel: Vind je eindman (hardcopy, 228 pag.)

Auteur: Carla Ketelaar

Uitgever: Apples and Oranges Publishers

Druk: Wedding Nederland b.v.

ISBN nummer: 9 7894 91 197741

Prijs: € 37,50