Abonnement helpt je gezonder te eten

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Hellofresh is een leverdienst die je helpt regelmatiger gezond te eten. Met een abonnement lukt dat beslist!

HelloFresh biedt een lidmaatschap aan, waarmee je elke week een box krijgt boordevol boodschappen voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Zo krijg - en betaal - je nooit een HelloFresh Box als je op vakantie bent of er even geen zin in hebt.

Verrassende seizoensproducten De selectie van de producten voor de HelloFresh Box begint al bij de ontwikkeling van de recepten. Zij kiezen bijvoorbeeld voor groenten die niet iedereen kent en die je ook niet snel in de supermarkt vindt. Met HelloFresh leer je dus nieuwe producten kennen en vertellen zij je hoe je ze klaarmaakt. Ze houden ook rekening met de seizoenen. Zo staat er in de winter regelmatig pastinaak, koolraap en boerenkool op het menu en zie je in het voorjaar meer gerechten met raapstelen, postelein en asperges.

Vers en lekker Onze prioriteit is dat de producten vers, gevarieerd en vooral lekker zijn. Dat vinden we belangrijker dan dat het product een keurmerk heeft. Zo is bijvoorbeeld niet alles biologisch. Omdat de meeste producten vers zijn en direct bij de leverancier worden gekocht, bevatten ze meestal geen onnodige smaakversterkers of toevoegingen om de houdbaarheid te verlengen.

Gemakkelijk en gezond Wij houden niet van gedoe. Daarom maken wij lekkere, evenwichtige maar eenvoudige recepten. Je maakt ze in gemiddeld 30 minuten klaar. Wij berekenen de voedingswaarden, zodat je zelf kan checken of je niet te veel vet, koolhydraten en eiwitten binnenkrijgt. Zo maken we je het leven wat makkelijker. Je zet keer op keer zorgeloos een gezonde maaltijd op tafel!

Duurzaam Wij laten ons inspireren door het seizoen. Het uitgangspunt bij de keuze van de ingrediënten is dat ze van dichtbij komen, uit België, Nederland of de buurlanden. Soms zitten er ook wel eens ingrediënten uit verdere landen in de box. Dat komt omdat wij variatie belangrijk vinden en in sommige seizoenen bepaalde producten moeilijk te vinden zijn. We houden er niet van om voedsel weg te gooien en dus portioneren we onze producten. Wat over is, schenken we aan de Voedselbank.

HelloFresh levert in heel Vlaanderen.

www.hellofresh.be