70 jaar: klaar voor het huwelijk én voor seks

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Er zijn mensen die hun maagdelijkheid bewust bewaren tot hun trouwdag. Maar wat als je dan nooit in het huwelijksbootje stapt?

Ware liefde?

Zo is het de Britse cabaretzangeres Pam Shaw vergaan. Seks buiten het huwelijk zag ze niet zitten, en voor een huwelijk had ze het veel te druk. Al haar energie ging naar haar carrière.

Ondertussen is ze zeventig! En ze verklaart dat de tijd eindelijk rijp is voor een huwelijk, én voor seks. Om het met haar woorden te zeggen: “Je bent nooit te oud om iets voor de eerste keer te doen.” De ware liefde moet ze nog wel vinden. Maar als de juiste man zich presenteert zal ze hem niet wandelen sturen. Haar wensen zijn evenwel niet min: ze hoopt op een grote, donkerharige en knappe miljonair!

Gewaagde look

Als artieste had ze heel haar leven massa’s mannelijke aandacht, maar verder dan kussen ging ze niet. Verbazend als je weet dat haar artiestennaam ’The Sexational Pam’ was. In haar hoogdagen trad ze op in het voorprogramma van Engelbert Humperdinck en stond ze op het podium in Las Vegas, waar ze een kleedkamer deelde met Tom Jones.

Pittig detail: Pam Shaw droeg vaak gewaagde podiumoutfits. Maar mannen die daardoor dachten dat ze makkelijk te krijgen was kwamen bedrogen uit. Ze is ooit verloofd geweest, maar brak de verloving af toen ze zich realiseerde dat ze niet verliefd was op de man.

Haar carrière bleek haar leven lang haar enige grote liefde te zijn. Tot nu dus...