63-jarige Duitser zet bejaardentehuizen op kop!

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Een 63-jarige man uit Nürnberg was zo ontevreden over het eten in een bejaardentehuis dat hij een blog startte. Met een ongekend succes!

Het moet je maar overkomen. Als 63-jarige trek je naar een tehuis, omdat dat wat eenvoudiger is dan voor jezelf te zorgen. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds wordt er voor je gekookt. Je appartementje wordt een keer in de week zuiver gemaakt en een druk op de knop volstaat om een verpleegster te roepen. En dat volpension verblijf betaal je duur...

Het klonk Jürgen uit Nürnberg als muziek in de oren... tot hij ontdekte wat er dagelijks op zijn bord lag. Jürgen besloot het voorgeschotelde eten te fotograferen en op Facebook te zetten. Al snel werden anderen bejaarden fan van zijn Facebook-pagina en stuurden ook hun foto’s naar de Facebook-pagina. Al snel had de 63-jarige meer dan 30,000 fans die dagelijks volgden wat er op zijn bord terecht kwam.

Jürgen heeft ondertussen zijn site afgegeven; er kwam, voor de 63-jarige, te veel bij kijken om zoveel fanvragen te beantwoorden. De site blijft bestaan en wordt onderhouden door een groep mensen die hoopt op deze manier de menukaart in heel wat bejaardentehuizen te verbeteren.

https://www.facebook.com/pages/J%C3...