5 middelen tegen de pijn van 10 tot 25€!

Erover praten op het forum Uitprinten Stuur naar een vriend

Met de leeftijd kunnen kleine maar pijnlijke problemen je het leven moeilijk maken, zeker als je er niks aan doet. Er bestaan talloze middeltjes tegen de pijn die voor verlichting kunnen zorgen. Er zijn ook op internet heel wat paramedische producten te koop aan interessante prijzen. We geven hier een overzicht van een aantal middeltjes tegen de pijn die niet te zwaar doorwegen in je budget.

Koud/warm kompres: 13 €

Koud/Warm kompressen geven een natuurlijke pijnverlichting op een eenvoudige en aangename manier. De pijn wordt lokaal aanmerkelijk verlicht zonder het gebruik van pijnstillers. De kompressen kunnen zowel warm als koud worden gebruikt, afhankelijk van de klacht/blessure en zijn meerdere malen te gebruiken.

Ons advies: Zorg ervoor dat u altijd twee kompressen in huis hebt. Eéntje standaard in de diepvries voor koude toepassing, de andere voor warmte.

Via deze link kan je een kompres bestellen: http://www.newpharma.be/apotheek/nexcare-coldhot/202237/nexcare-3m-coldhot-premium-pack-cover-n15710-.html.

Koud/warm nekcompres: 23,50 €

Met de Coldhot Neck Warmer kun je haast onopvallend spierspanning bestrijden, die het gevolg is van stress of van een verkeerde houding. De Coldhot Neck Warmer verspreidt zijn warmte gelijkmatig over de nek en haalt zo permanent de spanning uit je nekspieren. Hij laadt zichzelf op een eenvoudige manier continu op en kan daardoor gedurende meer dan zeven uur warmte afgeven aan je spieren.

Om zichzelf constant van warmte te voorzien maakt de Coldhot Neck Warmer gebruik van ijzeroxides die worden geactiveerd door contact met de lucht. Met het oog op een later hergebruik kan de Coldhot Neck Warmer in een hermetisch gesloten plastic tasje geschoven worden, waarin hij zichzelf tijdelijk desactiveert.

Klik hier voor meer info: http://www.newpharma.be/apotheek/ne...

Ice Power Cold Spray : 10€ voor 200 ml

Koudetherapie is een traditionele genezingswijze die reeds eeuwenlang gebruikt wordt voor de verzorging van oa kneuzingen, verstuikingen, spierscheuren.

De IcePower productlijn bevat een gamma van koude therapieproducten, waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is, voor zowel de professional als in de thuissituatie. Deze producten bevatten uitsluitend natuurlijke stoffen o.a. menthol en eucalyptus, die verantwoordelijk zijn voor de verkoelende werking van IcePower.

Interesse? Klik hier: http://www.farmaline.be/apotheek/online/ice-power/bestellen/ice-power-cold-200-ml-spray/.

Gel tegen stijve en stramme spieren: 12 € voor 100 ml

Arnica forte gel van A.Vogel houdt spieren en gewrichten soepel zodat bewegen goed en gemakkelijk blijft gaan. Het product bevat een sterke concentratie aan stoffen uit de Arnica montanaplant. Deze plant staat bekend om zijn positieve invloed op spieren en gewrichten.

Klik hier voor meer info: http://www.avogel.be/nl/webwinkel/producten/Arnica_forte_gel.php?gclid=CPLHrqK__K0CFcQTfAodTl8ZtA.