Dieet & Gezond
-
- Currently 0.00/4
(0 stemmen)Bereiding: 30 minuten - Baktijd: 10 minutenIngredienten : 40 cl vetarme vloeibare room met 3% vetgehalte - 3 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose - 2 gelatineblaadjes - 1 vanillestokje - het sap en de schil van een onbehandelde citroen - 4 appelen - 2 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose - 1 koffielepel vetarme boter -
- Currently 0.00/4
(0 stemmen)Bereiding: 20 minuten - Baktijd: 15 minutenIngredienten : 125 g vetarme boter - 100 g pure kookchocolade met 70% cacao - 2 koffiekopjes sterke koffie - 80 g tarwebloem - 12 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose - 1 ei - 1 koffielepel gist - 1 koffielepel vloeibare vanille-extract - 30 g cacaopoeder - 150 g pure kookchocolade met 70% cacao - 110 g zachte vetarme boter - 2 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose - schilfers pure chocolade -
- Currently 0.00/4
(0 stemmen)Bereiding: 20 minuten - Baktijd:Ingredienten : 250 g speculoos - 150 g vetarme mascarpone - 100 g plattekaas 0% vet - 3 eieren - 4 eetlepels CANDEREL100% Sucralose - 1 koffielepel vanillepoeder - 10 clementines -
- Currently 0.00/4
(0 stemmen)Bereiding: 20 minuten - Baktijd: 25 minutenIngredienten : 5 passievruchten - 2 rijpe mangoâ€s - 1 limoen - 3 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose + 5 eetlepels voor de crumblemix - 4 petit-beurrekoekjes - enkele verse muntblaadjes - 150 g bloem - 100 g vetarme boter - 3 eetlepels geraspte kokosnoot -
- Currently 0.00/4
(0 stemmen)Bereiding: 25 minuten - Baktijd:Ingredienten : 300 g verse kaas, type Philadelphia of St Moret light - 200 g koekjes, type Bastogne - 125 g vetarme boter - 20 cl vetarme vloeibare room - 7 eetlepels Sucralose - 500 g diepgevroren rode vruchten - 5 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose voor de siroop - 1 citroen - 4 gelatineblaadjes - 30 cl water -
- Currently 0.00/4
(0 stemmen)Bereiding: 15 minuten - Baktijd: 15 minutenIngredienten : 4 peren - 50 g vetarme boter - 3 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose - 12 sneden oudbakken brood - 30 cl halfvolle melk - 1 ei - 1 vanillestokje - 250 ml magere melk - 20 g maïszetmeel - het geel van 1 ei - 1 koffielepel ongesuikerde vloeibare vanille - 2 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose -
- Currently 0.00/4
(0 stemmen)Bereiding: 2 uur - Baktijd: 1 uurIngredienten : 1 l halfvolle melk - 100 g rondkorrelige rijst - 5 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose - 1 CANDEREL Vanille stick - 1 geraspte citroenschil - 2 eieren - 125 g bloem - 25 cl halfvolle melk - een snufje zout - 1 mango - een tiental aardbeien - 1 eetlepel agavesiroop - het sap van 1 citroen -
- Currently 0.00/4
(0 stemmen)Bereiding: 20 minuten - Baktijd: 5 minutenIngredienten : 1 onbehandelde sinaasappel - 4 koffielepels de CANDEREL 100% Sucralose - 4 eieren - 100 g witte dessertchocolade -
- Currently 0.00/4
(0 stemmen)Bereiding: 15 minuten - Baktijd: 13 minutenIngredienten : 8 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose - 125 g lichtbruine suiker - 125 g vetarme boter - 1 ei - ½ koffielepel gist - 1 snufje zout - 175 g gehakte pure chocolade - 225 g bloem -
- Currently 0.00/4
(0 stemmen)Bereiding: 30 - Baktijd: 1 uurIngredienten : 5 eieren - 2 CANDEREL Vanille sticks - 4 eetlepels CANDEREL 100% Sucralose - 50 cl vetarme vloeibare room - 10 cl magere melk - 500 g exotische vruchten (mango, passievruchten, ananas…) - 10 g CANDEREL 100% Sucralose - het sap van 1 citroen
Gebrek aan inspiratie? Laat u verleiden...
-
Flan met zuiderse smaken
-
Roze tiramisu met frambozen en Griekse yoghurt
-
Tarte tatin van mango met gember
-
Aardappelkoekjes met Brugge oud en spinazie
-
Tuinbonensoep met spekjes
-
Clafoutis met paprika’s en geitenkaas
-
Opgevulde aardappel met Brugge Apero
-
Cookies
-
Velouté van bieten met amandelen
-
Tiramisu met clementines en speculoos
-
Frisse smoothie van kiwi
-
Reuzegarnalenbrochette met 3 pepers en gember
Forum