Inloggen
Schrijf u in!
NL
FR
Fiftytoo.be
De website voor jonge en dynamische 50 plussers
Home
Forum
Agenda
Testproducten
Wedstrijd
E-cards
Leden
Search this site:
Vrije tijd
& Nieuwtjes
Actueel
Boeken
Film
Muziek
Opera
Restaurants
Agenda
Nieuwe producten
Nieuws over BV's en sterren
Humor
& Ontspanning
Achtergronden
Citaten
E-cards
Slideshows
Uitslagen
Jij, Familie
& Relaties
Angsten & depressie
Familie
Relatie
Seks
Welzijn
& Beauty
Beauty
Conditie
Kledingadvies
Tandverzorging
Welzijn
Koken
& Wijnen
Aperitief
Bier & Wijn
Desserts
Dieet & Gezond
Hoofdgerecht
Menu van de week
Seizoensfruit en -groenten
Voorgerecht
Huis
& Tuin
Dieren
Je woning aanpassen
Tips voor de tuin
Tips voor het huis
Reizen
& Excursies
Je pensioen in het buitenland
Reizen
Uitstapjes en excursies
Voeding
& Gezondheid
Waar of Niet waar
Allergie & Astma
Artrose & Reuma
Cholesterol
Diabetes
Dieet & Gewicht
Geneesmiddelen & Homeopathie
Gezondheid Man
Gezondheid Vrouw
Hart - & Vaatziekten
Kanker
Neurologie & Geheugen
Pijn & andere kwaaltjes
Slaap & Vermoeidheid
Spijsvertering
Voeding & Vitamines
Zicht & Gehoor
Geld
& Praktisch
Belastingen & Erfenissen
Sparen & Geld
Vastgoed & Investeringen
Voordelige tips
Vrijwilligerswerk & Donaties
Werk
& Pensioen
Carrière info
Pensioen
Vorming & Opleiding
Home
>
Koken & Wijnen
>
Aperitief
dinsdag 13 april 2021
96 online
Ideetjes voor recepten
Aperitief
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Desserts
Dieet & Gezond
Alle recepten bekijken
U zoekt ?
Suggesties
Menu van de week
Seizoensfruit en -groenten
Bier & Wijn
Aperitief
Currently 4.00/4
(1 stem)
Minibrickdeeg met gepeperde sardines en olijven
Bereiding:
20 minuten -
Baktijd:
15 min
Ingredienten :
4 vellen brickdeeg - 2 blikjes sardines in olie en met rode peper - 10 ontpitte zwarte olijven - 1 rode paprika - 2 grote lepels kappertjes - 1 bosje basilicum - 2 knoflookteentjes - Olijfolie - Frituurolie - Zout en peper
Currently 0.00/4
(0 stemmen)
Boterham van de zee
Bereiding:
10 minuten -
Baktijd:
Ingredienten :
8 sneetjes volkoren boerenbrood of meergranenbrood - 100 g gerookte zalm - 100 g verse plattekaas - 1 ui - 3 takjes bieslook - 1 lepel hazelnootolie - Het sap van een halve citroen - Zout en peper
1
Gebrek aan inspiratie? Laat u verleiden...
Cookies
Gentse kippensoep met ham en Oud Brugge
Tiramisu met clementines en speculoos
Clafoutis met paprika’s en geitenkaas
Ragout van kalfslever met sinaasappel
Zespri Gold muffins
Aardappelkoekjes met Brugge oud en spinazie
Ratatouille van paprika’s met citroen
Driekleurig slaatje
Bavarois glaasjes
Opgevulde aardappel met Brugge Apero
Crumble
Nog niet ingeschreven op Fiftytoo.be ?
Ontvang de nieuwsbrief van Fiftytoo.be
Uw favoriete artikels
Planten in huis helpen tegen schadelijke stoffen
0.00/4
Tv uit en recht in bed? Geen goed idee...
2.33/4
Midlifecrisis?
2.75/4
Mooi blijven na je 50ste: doe dit vooral NIET
0.00/4
Forum
10:40
Gepensioneerd, maar nog gepassionneerd?!
9:29
Mensenrechten Moeten Er Zijn
16:46
Cellulitis bestrijden
16:45
Gewicht verliezen en de kunst om het verlies te behouden.
13:03
dansen, partner gevraagd
10:19
Gouden tip
21:11
even goeiedag zeggen !
9:40
De pensioenleeftijd, is er een oplossing?
9:43
Cruise
8:36
seksualiteit na 50
Bekijk de onderwerpen
Forum